Patrick Winters

Beste Pat, beste fietsvriend.

Wat, als, indien, hadden, waren… allemaal woorden die ons doen dromen om de tijd terug te draaien. Helaas … het verleden vraagt niet om voorspellingen maar confronteert ons vandaag met een immense pijn; afscheid.

Afscheid nemen van een fietsvriend. Met een sterk karakter gekoppeld aan een onnavolgbaar doorzettingsvermogen heb je in Mallorca de figuurlijke eindmeet bereikt. Samen met je vrienden gevochten voor een tweede kans. Vechten voor dat sprankeltje hoop. Respect!!

Beste Pat, fietsvriend, we kijken naar boven en denken … hoe oneerlijk, waarom…

We kijken naar boven en denken … hoe gelukkig dat we zo iemand als fietsvriend mochten kennen.

Beste fietsvriend, het is een onbeschrijflijke pijn en verdriet voelen als hij er niet meer is. Een beste fietsvriend gaat niet echt dood, hij blijft met anekdotes gegrift in ons geheugen.

Eigenlijk Pat, je bent onsterfelijk, je blijft een constante herinnering van … weet je nog … hij zou zeggen ….

Rust zacht vriend, eeuwig lid van de Brueghelbikers.
Nand, familie, vrienden, onze innige deelneming.

Eén antwoord op “Patrick Winters”

  1. Wij zijn er zo van geraakt ,verschrikkelijk,onze Raf is noch in Stokkem tot na CORONA en dan,hoe gaan wij hem dat vertellen dat zijn vriend,maat en toevertrouwde super vriend er niet meer is !!de weekend ’s zullen voor hem zeer erg zijn ,ook voor ons ,alles draaide om Patrick.Veel sterkte aan allen met dit groot verlies .Jaak ,Diane,Raf en de ganse familie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.