Verkeersplan Kermiskoersen / Brogel Live 2023

11u00 – 16u15 – Afsluiting volledig parcours ‘Juniorenkoers 2023’ en ‘Gentlemenskoers 2023’ zoals aangegeven op onderstaande plannetje.

Gemachtigde Opzichters + seingevers aanwezig op de kruispunten.

( Parcours : Start / Finish Bocholterweg, Kleine Dorpsstraat, Pastorystraat, Eilandsweg, Vlasrootweg, Waardheidestraat, Smeetshofweg, Kaulillerweg, Schutterstraat, Bocholterweg )

18u00 – 20u00 – Afsluiting ‘ Kermiskoers 2023 klein parcours ’ zoals aangegeven op onderstaande plannetje.

Gemachtigde Opzichters + seingevers aanwezig op de kruispunten.

( Parcours : Start / Finish Bocholterweg, Kleine Dorpsstraat, Pastorystraat, Eilandsweg, Exelmansstraat, Smeetshofweg, Kaulillerweg, Schutterstraat, Bocholterweg )

11u00 – 20u00 – De zone vanaf kruising Bocholterweg/Schuttersstraat – Grasveld Brueghelheem tot aan het rond punt blijft gedurende gans deze periode afgesloten.

20u00 – 03:00 – Zone aan Festivaltent zelf (vanaf kruising Reppelerweg tot aan rondpunt) blijft ook gedurende Brogel Live afgesloten

Inschrijvingen Dikkebandenkoers voor de kids

Kom je kijken naar de Kermiskoers of fiets je mee? Breng zeker ook je kids mee!Voor de sportievelingen in spee voorzien we een uitdagend hindernissenparcours op het grasveld aan de tent en een dikkebanden koers.

Voor de broertjes en zusjes die niet deelnemen is er doorlopend gratis kinderanimatie voorzien van 14h-20h door SPW Piri Piri.

Praktische info:

Deelnemen is volledig gratis.

Behendigheidsparcours:

Voor het behendigheidsparcours mag u uw eigen fiets meebrengen. Veiligheidshelm is verplicht en mag meegenomen worden van thuis.

Dikkebandenkoers:

Het principe is eenvoudig en het woord Dikkebanden zegt het al. Het is voor fietsen met dikkebanden (stadsfiets, MTB, BMX) dus niet voor de koersfiets.

Dan hebben we het woord Koers nog. Spreekt natuurlijk voor zich. We willen de kinderen
(meisjes en jongens tussen de 5 en 18 jaar) het tegen elkaar laten opnemen voor een
podiumplaats in verschillende leeftijdscategorieën. Op een afgesloten en veilig parcours.

Dikkebandenkoers inschrijving:

Om op voorhand de verschillende leeftijdscategorieën te kunnen maken werken we voor de dikkebanden koers liefst met voorinschrijving (tot 15/09/2023 namiddag). Klik hier om uw zoon of dochter in te schrijven. U kan ook nog ter plaatse inschrijven.

Dit alles is onder begeleiding van ervaren wielrenners. Na afloop krijgt iedere deelnemer een kleine attentie.

Ter plaatse inschrijven tss 14h en 15h /  Start:  15u00- 17u30  Leeftijd: 5-18 jaar Locatie: Grasveld Brueghelheem (behendigheidsparcours / Aankomstlijn)

Brueghelbikers 2023

De Brueghelbikers in de nieuwe tenue & helm van 2023 ! Met dank aan alle sponsors, fotograaf Paul Cools en de werkgroep kledij voor het mooie design 🙂

Brogel Live en KermisKoers in Grote Brogel op 16 september 2023 !

Op 16 september 2023 organiseren de Brueghelbikers de 6e editie van Brogel Live! en de Kermiskoers.

’s namiddags kan je genieten van de gezellige sfeer op het festival terrein en kijken (of meedoen :-)) met de kermiskoers(en)! Net zoals voorgaande jaren organiseren we ook verschillende activiteiten voor de kids (bv. behendigheidsparcours & dikke banden koers)

’s avonds starten we om 19u30 met Brogel Live 2023 in de feesttent! Met artists zoals De Romeo’s en Sergio belooft het een super feestje te worden! Ambiance verzekerd tot de vroege uurtjes 😉

Net zoals voorgaande jaren is ook dit jaar Brogel Live! een gratis festival! Dankzij jullie aanwezigheid op Brogel Live! 2022, de stad Peer en onze talkrijke sponsors hebben we de Brogelse jeugdverenigingen financiëel kunnen ondersteunen!

Ook in 2023 schenken we een deel van de evt. winst van Brogel Live! aan een goed doel! Kom genieten van de gezellige sfeer & ambiance op Brogel Live! en steun daarmee het goede doel! 🙂

Brogel Live en de Kermiskoers is mogelijk dankzij onze vele sponsors

MTB Toertocht Grote Brogel op Zondag 4 december 2022

Zondag 04/12 organiseren we met de Brueghelbikers voor de eerste keer een MTB toertocht. Dit in samenwerking met Sporting Grote-Brogel en onder toezicht van de Vlaamse wielerbond.

Vertrek en start zijn aan de voetbalkantine van Sporting Grote-Brogel tussen 8h30 en 10h30. Er zullen 5 verschillende afstanden zijn (11km-21km-31km-44km en 49km), alle routes zijn +-95% onverhard.

Bevoorrading is voorzien en we werken met een beveiligde fietsenparking, kleedkamers, een noodnummer voor pech en een afspuitstand.

Brogel Live en KermisKoers in Grote Brogel op 17 september 2022 !

Op 17 september 2022 organiseren de Brueghelbikers de 5e editie van Brogel Live! en de Kermiskoers.

’s namiddags kan je genieten van de gezellige sfeer op het festival terrein en kijken (of meedoen :-)) met de kermiskoers(en)! Net zoals voorgaande jaren organiseren we ook verschillende activiteiten voor de kids (bv. behendigheidsparcours & dikke banden koers)

Schrijf je hier in voor de Dorpskoers, Gentlemen koers of Dikke banden koers

’s avonds starten we om 19u30 met Brogel Live 2022 in de feesttent! Met artists zoals Sam Gooris en anderen belooft het een super feestje te worden! Ambiance verzekerd tot de vroege uurtjes 😉

Net zoals voorgaande jaren is ook dit jaar Brogel Live! een gratis festival! Dankzij jullie aanwezigheid op Brogel Live! 2021, de stad Peer en onze talkrijke sponsors hebben we de Brogelse jeugdverenigingen financiëel kunnen ondersteunen!

Ook in 2022 schenken we een deel van de evt. winst van Brogel Live! aan een goed doel: de nieuwe schoolbus van de Pieter Brueghel basis school! Kom genieten van de gezellige sfeer & ambiance op Brogel Live! en steun daarmee het goede doel! 🙂

Laat hier weten dat je komt naar Brogel Live 2022!

Brogel Live en de Kermiskoers is mogelijk dankzij onze vele sponsors