Vrijwilligers MTB Toertocht 2023

Beste brueghelbiker,

Zondag 03/12 organiseren we met “de Brueghelbikers” voor de 2e keer een MTB toertocht.

Dit in samenwerking met sporting grote-brogel en onder toezicht van de Vlaamse Wielerbond.

Vertrek en start zijn aan de voetbalkantine van sporting grote-brogel tussen 8h30 en 10h30. Er zullen 5 verschillende afstanden zijn (11km-21km-31km-41km en 49km), alle routes zijn +-95% onverhard.

Bevoorrading is voorzien aan de sporthal in Kaulille en deels gesponsord door Smart Wheels en spar grote-brogel. We werken met een beveiligde fietsenparking, kleedkamers en een afspuitstand.

We zijn met de MTB werkgroep volop bezig met de voorbereiding van de tocht en hebben uiteraard nog hulp nodig om alles in goede banen te leiden. Gelieve daarom het bijgevoegde formulier zo snel mogelijk in te vullen zodat we weten op wie we kunnen rekenen voor hulp.

Alle vrijwilligers krijgen 5 consumpties en we voorzien hot-dog in de kantine ’s middags. We hopen het na de tocht dan ook nog gezellig te maken voor deelnemers en helpers. De bediening in de kantine wordt gedaan door de voetbal zelf.

Zaterdag zullen we met de mountainbikers alle pijlen al hangen en deze zondag na de tocht terug ophalen.

Zondag hebben we ook nog hulp nodig met parking/fietsenparking/ inschrijving/bevoorrading/ go’s/afspuitstand/…

Je kan je voorkeur eventueel aangeven bij opmerkingen. Vooral tussen 8h30 en 9h30 verwachten we (hopelijk) veel volk aan de inschrijvingen.

Bij vragen of opmerkingen mag je ons altijd aanspreken/contacteren.

Alvast bedankt.

De mtb werkgroep:

Stijn H, Masso, Frank, Wim, Jurgen en joost

Ik kom helpen: